Je wil een website of webshop maken en wenst hierbij onze professionele hulp? Zo gaan wij te werk bij de ontwikkeling van jouw website.

Stap 1/5 - kennismaking & briefing

Bespreek jouw digitale plannen met ons.

Alles start bij een goed gesprek! We starten graag vanuit een persoonlijk contact, telefonisch of face to face… Vanuit een duidelijke briefing maken we een offerte op maat. Na goedkeuring bezorgen jullie ons de nodige input en plannen we jullie project in volgens de afgesproken deadline.

Stap 2/5 - ontwerp in photoshop

We maken een voorontwerp op basis van de briefing.

Onze grafische vormgever vertaalt jouw briefing in een mooi ontwerp. We beloven je een unieke grafische layout. We voorzien steeds een correctieronde zodat je jouw feedback aan ons kan doorgeven en wij het design kunnen afwerken. Na jouw goedkeuring, starten we aan de programmatie.

Stap 3/5 - ontwikkeling in wordpress

We zetten het ontwerp feilloos om in wordpress.

We koppelen wordpress als CMS aan jouw website en zetten de layout om naar een interactieve website of webshop. We voorzien alle nodige wordpress plugins, beveiligen je website via een SSL certificaat en testen jouw website in de meest gebruikte browsers en mobiele apparaten.

Stap 4/5 - invulling, afwerking & testing

We werken de content af en testen alles grondig.

We werken alle pagina’s responsive af volgens de regels van de kunst en na een grondige testing en finale goedkeuring kunnen zijn we klaar om live te gaan! We melden je site aan bij Google en andere zoekrobots, die jou snel zullen opnemen in hun pageranking systeem.

Stap 5/5 - publicatie en opvolging

Na de publicatie van jouw website start de opvolging.

Na de publicatie van je website of webshop is het belangrijk om nieuwe bezoekers of leads te blijven aantrekken. Dat gebeurt namelijk niet vanzelf. Het is de kunst om jouw website goed te onderhouden en regelmatig te updaten om te tonen dat jullie zelf niet stil staan.

Website/e-mailmarketing
offerte of meer info aanvragen.

 


Liever een persoonlijke aanpak? Maak dan een afspraak en kom eens langs om jouw plannen te bespreken.

Bel ons: 0478 77 86 85 of stuur een mailtje naar info@buro86.be

Onze adresgegevens:

BURO 86
Deinsbekestraat 3b,
9620 Zottegem